Glad fucking påsk

Idag är en sån där dag man vill glömma bort sin egen existens. Usch! Nästa påsk ska jag spendera i en bunker långt bort från allt vad civilisation heter och dricka jordgubssaft och lyssna på Mozart. Ingen är välkommen.

2038 ska vi fira!

Idag ringde det ett nummer som jag inte kände igen, nyfiken i en strut så svarade jag och i andra änden hörde jag en mansröst som presenterade sig som Agneta. Agneta ringde från radiotjänst för att kolla om jag hade en dumburk. Jäkla Agneta, hade ju tänkt skita i att öppna när ni ringde på dörren. Hederliga medborgare betalar TV-licens och därmed basta!

Utgifterna börjar kännas lite väl vuxna nu, om 30 år är ni alla hjärtligt välkomna på mitt 50års-kalas. Då blir det fest kan jag lova! Har ni svårt att komma på presenter så kan ni alltid ge mig en liten slant.

Glad påsk.

Krääääääk!

Ibland önskar jag att jag kunde besitta "förmågan" att kunna bli sjuk lite då och nu, en släng influensa, feber, kräksjuka, whatever. Minns inte när jag senast låg och huttrade under täcket en hel dag med lite avslagen cola och en Kalle Anka-tidning, det behövs emellanåt, man måste få vara liten och sårbar igen, om så bara för en dag. Allt jag brukar drabbas av i sjukdomsväg är snorinfluensa, men det räknas inte.

Kan inte dra mig till minnes att jag någonsin behövt sjukskriva mig från jobbet, har trots allt jobbat på grillen i hela FEM år! Jag är nog helt enkelt vara varje arbetsgivares dröm. Istället har jag varit den där som alltid får hoppa in när någon annan drabbas av lyckan att vara liten och sårbar under täcket med avslagen cola och en Kalle Anka-tidning.

Gode Gud, kan inte jag få lite feber snart?
Amen.

Let's talk about bajs

Kan ju inte lägga av att skriva efter en comeback med hela TVÅ inlägg, det vore ju helt absurt! Förra veckan spånade jag på ett inlägg som rätt och slätt skulle handla om bajs, men rädslan för att mina läsare skulle tycka att jag var löjlig gjorde att jag avstod. Man kan väl inte tillägna ett helt inlägg till något så äckligt som bajs? Eller kan man det?

Det hela började med att jag såg en förfärligt rolig film på youtube som SVT tydligen låg bakom, jag uppfattade inte riktigt syftet med filmen men de lyckades framställa bajskorven som något fint, nästan så att den skulle ha känslor.. Senare på kvällen när jag befann mig på jobbet sade en kund att jag kunde, låt mig citera: "skita i salladen", och fantasin hann skena iväg på en millisekund, såg mig själv med nerdragna byxor ovanför salladslådan redo att lägga av världens jävla brakare, tanken var rolig, men att göra slag i saken hade nästan varit omänskligt. Det slutade helt enkelt med att jag bestämde mig för att blogga om bajs istället.

Nu har jag skrivit mitt kära blogginlägg och jag finner inte någon som helst sensmoral bland alla dessa ord, ta det för vad det är bara.

Den tidigare nämnda filmen finns att skåda på http://www.youtube.com/watch?v=yFaOPbmt3Ik 

busride & carsick

Stod i valet och kvalet att ta en drink ikväll, men en liten röst i bakhuvudet bad mig att låta bli och för en gångs skull lyssnade jag och bestämde mig för att vara nykter. Att det skulle straffa sig råder det inga tvivel om, för bara några minuter senare backade jag in i en bil. Jävla klantarsel. Skulle ha sprättat den där ölen trots allt. Sunt förnuft kan ta sig i röven.


RSS 2.0