Andrew Bird

Min nya idol heter Andrew Bird. Han är bäst. Jäklar. Honom måste jag se.

http://www.youtube.com/watch?v=kuKtKxdX0p4&mode=related&search=

kopiera adressen typ. Vet inte hur man gör direktlänkar.

Ordjakten

Idag ska två utav mina kompisar vara med på Ordjakten. Spelade spel med dem i fredags och det var ett jävla liv med skällsord, skrik och sura miner. Båda två är världens sämsta förlorare och nu ska de tävla mot varandra. Hoppas att de kan behärska sig i TV, fast bäst av allt vore om någon utav dem började skrika och storma ut ur studion. Haha.

Jaja, om ni inte tittar så kan jag meddela resultatet sedan. Dags för skolan nu.

...
Det var kul att se, dessvärre vann de inga pengar och ingen stormade ut ur studion heller.



Jag vill ha ett glastak och bli förtrollad av norrsken.

en kul dröm

Jag drömde att jag fiskade inatt. Fick en gädda på kroken som jag släpade med i vattnet efter båten, plötsligt satt jag på en cykel och gäddan hade förvandlats till en igelkott som jag av någon anledning lämnade utanför en bussdörr, igelkotten bajsade blodiglar och blev ihjältrampad på kuppen. Sedan kramade någon okänd människa mig som tröst för att min igelkott var död.

Ett drömlexikon skulle sitta fint. Skulle säkert stå något i stil med: "Du är sjuk, sök hjälp!"

bajs

Jag mötte min rädsla trots allt. Och det blev inte två usla bokstäver på ett papper. Det blev två fina bokstäver. Lyckades med andra ord skramla ihop till ett VG- på min redovisning om särskrivningar.

Och jag vet inte var jag ska ta vägen i helgen. Jag vill inte vara någonstans överhuvudtaget, jag hade fina förhoppningar för helgen men ibland blir det inte som man tänkt sig. Och jag vill bli kvitt den här kvävande känslan i kroppen, men det går över, det gör det.

jag hatar rubriker

Kvinnlighet är när man kan hålla i en styv banan och gråta.

Jag är en kvinna.



Lustigt. Det plingade på min dörr och jag öppnade, så står en tjej där utanför och vill att jag ska intyga att en viss kille bott i lägenheten ovanför förra året. Även fast jag typ bara har bott här i ett år och inte har den blekaste om vem denna kille är så tyckte hon jag kunde skriva på ändå. Jaja, jag skrev på och hon blev nöjd.


Jag har kommit på att det kanske var jättedumt att skriva under det där pappret. Vet ju inte ens vad det var jag skrev på för någonting. Men jag brukar göra dumma saker och hittills har jag inte råkat ut för något farligt. Det dummaste jag gjort var nog dock på il lardo för några helger sen då jag glad i hågen stal en drink som stod i baren. Dagen efter kom jag på att den mycket väl kunde ha varit spetsad med någon rolig drog. Men det var det ju såklart inte.

Elin kommer hit snart. Jag ska tvinga henne till att se Bert den sista oskulden med mig. Vi båda är i behov av en gnutta humor idag. Och imorgon ska jag nog skolka nationella. Inget blev som det var tänkt och man kan inte tvinga folk till att göra saker de inte vill. Rickard kommer bli pissed off och ge mig ett IG men två bokstäver på ett papper har ingen dött av.

Hejdå

varning för ras

Jaha, hm. Hej huvudvärk. Jag vet vad du beror på men du kommer inte ifrån det den här gången. Hej ångest.

Det är halkigt ute och egentligen är jag för tom på ord för att ens försöka ge mig på att skriva en blogg idag. Men skam den som ger sig. Skrev prov tidigare idag, nationella i svenska B. Det gick inte som väntat, tappade ämnet totalt. Men eftersom jag är så lat orkade jag helt enkelt inte börja om att skriva. Jag orkar ingenting längre. Totalt ointresse.

Äsch

Jag skrev ett brev

Jag har skrivit ett brev. Jag brukar skriva brev ibland. Men jag postar dem aldrig. Då kan man fantisera ihop hur annorlunda saker och ting kan te sig efter att ha skickat iväg brevet utan att bli besviken. Fantasin är en ganska god vän ändå. Men det är verkligheten vi lever i.

en dag utan mening

Jahapp. Idag har jag legat i min säng under täcket  och tittat på diverse serier, jag har ont i huvudet och känner mig konstig. Har inte träffat någon människa idag, lyckades halvstäda lägenheten. Hallen i alla fall. Men jag rensade ut garderoben och gjorde det fint. Gick en långpromenad och rensade skallen på tankar och såg en stackars hund som fick springa och dra en mamma och en unge på en bob.

Ja, det var väl min dag det. Imorgon blir nog en repris, bortsett från att jag ska träna och köpa batterier till min mp3-spelare. Om jag orkar.

Renlevnadsmänniska

Hej mitt nya jag! Nu tar jag mig i kragen. Nu är det dags och det känns bra! För allting blir vad man gör det till och lyssnar man inte på den vettiga rösten inom sig som talar så får man skylla sig själv. Kort och gott.

Hej självdisciplin. Svik mig inte nu.

RSS 2.0