youtube


Nu när Lina så snällt har visat hur man lägger upp filmer så kan jag ju inte göra annat än kasta in ett filmklipp då och då som jag tycker är värda att se. Så här har ni ett till.

raj raj


Jag förgyller måndagskvällen med ett klipp från Raj raj. Stockholmare är verkligen griniga.

the man of my dream vs the man of my dream

Idag såg jag att the man of my dream ska spela ihop med en annan man of my dream. Detta sker dock i USA om tre månader. Tänk om jag hade haft lite pondus och inte varit så jäkla feg och köpt en flygbiljett och dragit. Om någon nu mot förmodan vill åka till typ Seattle med mig i slutet av juli så vet ni var jag finns. Jag behöver en ledsagare, annars blir ingenting av.

pingu

Har en svullen lymfkörtel i halsen som smärtat sedan i söndags, det ömmar när jag pratar och jag blir paranoid. Fick en knöl för några år sedan på samma ställe som var pingisboll-stor och läkarna skrämde skiten ur mig med att det var cancer och att jag omedelbart skulle ringa min mor och far, jag började snyfta som ett litet barn mitt framför ögonen på min snygga doktor och hans kompanjon i hopp om att få ett klistermärke med Bamse som motiv. Men tror ni han öppnade den magiska lådan med alla klistermärken för att få mig på bättre humör? Nopes!


Nu var det ju inte cancer, det var bara resultatet av mitt idiotiska försök att töja örsnibbarna på fyllan. Men än idag väntar jag på ett brev på posten med ett klistermärkte signerat från McDreamy..


Arrrrriba!

Om någon vänlig själ skulle kunna berätta för mig hur man lägger in filmklipp i bloggen så skulle det bli mer liv och rörelse här. Det finns så mycket galenskap ute i världen som jag skulle vilja dela med mig. Nu ska jag dock väcka den lilla psykopaten till liv och avsluta dagen med ett avsnitt Dexter, det är som bäddat för udda drömmar.

Sensationellt upptäckande!

Jag har funnit den! Den omtalade och mytomspunna G-punkten! Jag vet var den finns! I näsan!!

April fool's day

Ångesten har lättat sedan jag publicerade det förra inlägget, det man inte minns har inte hänt och vad man inte vet mår man inte dåligt av. Det ska bli mina nya levnadsmotton. Dessutom har jag blivit härligt förkyld, näsan rinner och kliar och jag nyser som en jag-vet-inte-vad. Måste kurera mig lite för i helgen ska jag besöka min käre vän Elin, vi ska dricka exklusivt vin ur en treliterstetra och bli salongsberusade så som i gamla dar. Som jag har längtat!

RSS 2.0