jag hatar rubriker

Jag: Åh! Gör du geggamojja?!
Flicka 4 år: Nej, jag gör morotssoppa till stadsmissionen!

Och en bra låt på det.

What happens in Kållered..

Måndagsmorgonen var minnesvärd, av någon idiotisk anledning hade jag en full kaffekopp ståendes på min byrå och av någon ännu mer idiotisk anledning lyckades jag självfallet välta kaffekoppen som landade mjukt i en låda full utav kläder. Behöver jag nämna att jag har ockuperat tvättstugan ikväll?

sunday in gothenburg

Jag vet inte om jag håller på att tappa förståndet eller vad som händer. Men idag anmälde jag mig till en kvällskurs i spanska! Och jag åkte till badhuset och simmade 20 längder klockan tio imorse, en söndag! OCH!! Jag har kommit på en fenomenal företagsidé. Det är en bra söndagskväll.

den eviga diskussionen

När norrlänningar och sörlänningar träffas är en vanlig diskussion huruvida plättar är pannkakor och pannkakor är ugnspannkakor. Jag bor som bekant i södra Sverige för tillfället och för att missförstånd inte ska uppstå händer det att jag måste släppa på min heder för en liten stund och kalla plättar för pannkakor. Sagt och gjort, på jobbet var det soppa och småplättar till lunch för någon dag sedan. Jag tänkte att, för att inte förvirra de små liven så skulle jag fråga om de ville ha pannkakor efter soppan, tror ni inte jag blir tillrättavisad med orden: "Det heter inte pannkakor! Det heter plättar!"? Så trots att jag valde att släppa på min heder blev det likförbannat helt fel.

Småplättar
Plättar
Pannkaka/Ugnspannkaka

That's the way it is!!

RSS 2.0